Hemma nu

Är nu hemma efter skolan, gymmet och en promenad! Herregud, känner mig allt annat än levande just nu, haha. Är inte van att röra mig så här mycket längre. Blev bara 20 minuter på löpbandet idag på gymmet, vågade inte testa nåt annat. Sedan blev det en timmes promenad när jag kom hem.
Men, ni som gymmar ofta, vad brukar ni köra? Jag och N kände oss helt lost bland alla dessa vältränade människor, så vi skulle tacksamt ta emot några tips på vad som är bra :)


Kommentarer
Frida Måhl

Om jag var du så skulle jag inte kolla så mycket på vågen :/ OM du tränar styrka (vilket ger snyggare kropp än bara kondition) så kommer fett försvinna och musklerna kommer växa och bli synliga men muskler väger en del. Jag hade mer satsat på att träna mycket och sen ta bilder (som du gjort) för att se hur kroppen ändras^^

2012-01-31 @ 19:18:48
URL: http://drheas.blogg.se/
Sofia

Eftersom du vill gå ner i vikt så kanske detta är något som passar dig! ShapeUp Club finns som app i alla smartphones där du enkelt kan hålla reda på din viktnergång, ditt mat/kaloriintag och din träning. Ett litet tips bara!

2012-01-31 @ 20:02:17
Moa

svar: var väl i oktober-november som jag bestämde mig för att gå ner i vikt, men har tyvärr inte satsat stenhårt (inte blivit så mkt gym mm) Men mitt mål är att gått ner allt till april :)

2012-01-31 @ 20:42:42
URL: http://nattstad.se/snyggmoa
Emma

Något tips på hur man går upp i vikt? vill verkligen det, men det är ju typ omöjligt... livet kan vara ironikst bland asså...!

2012-01-31 @ 21:18:05
Felicia

vilken dag, haha hunnit med en del ju!



pusss

2012-01-31 @ 23:02:52
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Kajsa

Självklart är kondition bra men varva med styrketräning, det är underskattat för en effektiv viktnedgång. Man bör kombinera. Sen skulle jag skita i vågen. Ta dina mått nu i början, skriv ned dem och se hur du förändras så istället. Man ser sig ofta blind på vikten, du bygger ju även muskler, vilket väger mer än fett. Så ta dina mått nu innan du börjat köra igång!

2012-02-01 @ 08:39:44
URL: http://dogstreet.blogg.se/
j

Sofia: tack så mycket, ska kolla upp det på en gång! :D



Emma: hm, egentligen inte... Att gå upp i vikt är ju egentligen ganska svårt, speciellt om man är naturligt smal. Det gäller väl att äta regelbundet och träna styrka kanske? :)



Kajsa: Ja precis, det är ju så jag tänkt göra :) vet att jag kommer gå upp i vikt om jag får muskler, men tänkte ändå se vikten som ett bevis på att det ändå går åt rätt håll, om du förstår hur jag menar? Har ju mycket fett att ta av och kommer ju inte få muskler som fyller upp hela den platsen liksom.

2012-02-01 @ 17:06:08
URL: http://paallvarnu.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0